Muziek op Schoot (Breukelen | 1 tot 3 jaar)

Muziek op Schoot is speciaal voor kinderen van 1 tot 3 jaar, samen met hun (groot)ouders. In deze cursus van 6 lessen vormen liedjes, melodieën en spreekteksten het uitgangspunt voor allerlei muzikale activiteiten. We zullen ook veel bewegen tijdens de les. Er wordt ook gebruik gemaakt van linten, knuffels, ballen en kleine percussie-instrumenten.

De liedjes zijn niet alleen leuk voor in de les, maar komen ook op allerlei momenten van de dag thuis van pas.

Spelenderwijs werken we aan gevoel voor muziek, expressie en bewegen. Samen met je kind zingen, spelen en dansen, is niet alleen heel erg leuk, maar het bevordert ook allerlei ontwikkelingsgebieden van je kind, zoals de taal- en de motorische ontwikkeling.

Informatie

  • Donderdag 10:45-11:30 uur | Breukelen | €70 | Inschrijven

Start 19 september 2024 | Breukelen 

Docente: Emma van Dobben

Sinds haar studie Docent Muziek in 2007 geeft Emma muziekles aan kinderen. Op basisscholen, jeugdtheater en kinderdagverblijven. Later heeft ze haar Master of Music gehaald, en leerde  allerlei volksmuziekinstrumenten bespelen zoals accordeon, draailier en mandoline. Ze raakte geïnspireerd door de Hongaarse Kodály muziekfilosofie en deed eerst de post-hbo en later de Master Kodály op het conservatorium in Den Haag, om daarna nog in Hongarije te studeren. Een filosofie waar spelenderwijs muziek geven heel belangrijk is, net zoals de zangstem, beweging en volksmuziek.

Daarnaast heeft ze een poppentheater, met voorstellingen voor kinderen vanaf 2 t/m 8 jaar,  reist als muzikant door het land, en haalde nog haar yogadiploma voor kinderen.